Почивка на о-в Мавриций, със самолет от София

SOFITEL SO MAURITIUS
 
 
Информация за хотела
Местоположение:
Този 5-звезден комплекс е разположен на южния бряг на Мавриций. Предлага изглед към планините, лагуните и Индийския океан.  Sofitel So Mauritius Bel Ombre се намира на 30 километра от международното летище.

Стаи:
Стаите, суитите и вилите включват външни вани или басейн. Разполагат също със самостоятелна градина и вътрешен двор, които се отварят към разкошна растителност. Някои стаи предлагат изглед към Индийския океан. На разположение на гостите, настанени в суит или вила, са денонощните услуги на иконом.

В хотела:
Комплексът включва собствена плажна зона с бял пясък и безплатен Wi-Fi във всички помещения. Комплексът е проектиран в съвременен стил от архитект Лек Бунанг, а интериорът е дело на Кензо Такада. В ресторант Le Flamboyant се сервира френска кухня, обогатена с разнообразни местни вкусове. La Plage е салонен ресторант, разположен на плажа, където се сервират местни специалитети. Романтичната атмосфера на бар Takamaka е прекрасно място за питие. Гостите могат да релаксират на външния басейн, да се възползват от процедури в спа центъра So или да се включат в тренировки по Тай Чи и Чи Гонг на плажа. Могат също да практикуват водни ски, както и да се включат в занимания като планинско колоездене и плуване с делфини.